<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>بسم الله الرحمن الرحيم
</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>طريقة عمل طاجن السبيط (حبار)
</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>المكونات/
1- نصف كليو سبيط (حبار)منظف من الجلد ومقطع مكعبات
2-طماطم 3 حبات وتقطع صغيره جدا
3-بصل كبير 2حبه+فلفل اخضر حار او بارد حسب الرغيه
4- نصف كوب زيت نوعيه جيده+ملح +شطه بودره+كمون
5- حزمه كرفس+حزمه بقدونس+3 فص ثوم مطحون+ليمون
طريقه التحضير/
1يوضع السبيط (الحبار) في قدر مع ماء مغلي وبصله مقطعه وليمون مقطع بقشره ليدخل مرحله نصف السواء
2-قطعي بصله قطع متوسطه مع مسحوق الثوم واضيفها لكميه زيت قليله علي نار عاليه لتكتسب الون الذهبي واضيفي ليها الطماطم المقطعه قطع صغيره وتبليها ملح+فلفل+كمون واضيفي باقي الخضروات البقدونس الكرفس او الفلفل حسب الرغبهواتركيهم يدخلو مرحله السواء لمد 25 دقيقه
3يتم تصقيه السبيط (الحبار)وعدم استخدام المياه المصفاه ويتم اضافة السبيط الي الخلطه التي سبق تحضيره ويترك لمده 2دقيقه علي النار
4 يتم اضافته الخليط الي طاجن ودخوله الفرن درجه حراره 360 درجه او20دقيقه
يقدم ساخن مع ارز ابيض بسمت وارجو منكم الرد بسرعه